Tijdens de bestelprocedure zijn er drie keuzemogelijkheden voor je bestelling. Als je je bestelling wilt kunnen volgen met behulp van een trackingcode kies je voor DHL4you pakketpost. Voor deze optie brengen we 6,00 in rekening.

\r\n

Wij bieden ook de mogelijkheid om de bestelling bij een DHL servicepoint af te laten leveren. Dit kan erg handig zijn als je weinig thuis bent en je pakket op wil gaan halen als het jou uitkomt! Er is altijd wel een DHL servicepoint in de buurt en ook hier is je bestelling te volgen met behulp van een trackingcode. Voor deze optie brengen we 4,- in rekening.

\r\n

De andere optie is om tijdens de bestelprocedure te kiezen voor PostNL briefpost.
Voor deze optie brengen we een bedrag tussen de 0,73 en €4,38 in rekening, afhankelijk van het gewicht.

\r\n

In alle gevallen wordt je bestelling goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. 

\r\n

We doen ons best om je bestelling zoveel mogelijk dezelfde werkdag te versturen nadat de betaling is ontvangen. In principe worden alle bestellingen die voor 16:00 uur zijn geplaatst de volgende werkdag bezorgt. Het bezorgingsschema geldt niet voor klanten die woonachtend zijn in België.
Bezorging in België zal doorgaans binnen 48 uur plaatsvinden.

\r\n

 

\r\n

 DHL

\r\n

PostNL

\r\n

 

\r\n

Bovenstaande geldt enkel voor levering in Nederland. Voor verzendkosten naar adressen buiten Nederland hoeft u alleen het bezorgadres in te vullen en de verzendkosten worden automatisch aangepast.


rn